Jo-Coaching

Psychosociaal & Coaching

Wees welkom

Worstel jij met jezelf, jouw gezin, je kinderen of je omgeving? Twijfel je of je het allemaal wel goed (genoeg) aanpakt? Zit je niet lekker in je vel? Of heb je angst voor wat er komen gaat? Jo-coaching staat met een luisterend oor en warm verhelderend advies klaar om perspectief te bieden. Samen aan de slag voor een positieve oplossing.

WIE IS JO-COACHING?

Jo Brink – de Boer is Jo-coaching. Cliënten omschrijven Jo als een warme vrouw met groot inlevingsvermogen. Ze vat zaken heel goed samen en biedt verheldering. In haar praktijk heeft Jo een professionele sfeervolle omgeving gecreëerd waar zowel volwassenen als kinderen zich op hun gemak voelen.

DE MISSIE VAN JO…

“Na jarenlange begeleiding van mensen met diverse problematiek is vooral het verleden DE reden  voor de problemen van vandaag. Hulpvragen zijn vaak terug te leiden naar onder andere het begin van een leven, traumatische en/of negatieve ervaringen, vorming vindt vooral plaats in de jongere jaren”, aldus Jo. “Deze constatering maakte mij nieuwsgierig naar de impact van opvoeding op het welzijn, gedrag en onze emoties. Door verkregen inzicht tijdens opleidingen en vervolgens mede te werken met karakterstructuren is mijn missie met Jo-coaching om problemen vooral te voorkomen. Als psychosociaal therapeut en EMDR therapeut coach ik vanuit verschillende methodieken, zoals prenatale psychologie, karakterstructuren, transactionele analyse, cognitieve therapie, EFT en EMDR.”

Ben jij op zoek naar begeleiding en advies waardoor je jezelf weer kunt (her)ontdekken, lees dan vooral verder…

Jo Brink -de Boer

Neem contact op