Voor kinderen

Heb jij ergens last van? En wil je dit veranderen? Dan kun je bij mij langskomen. Het maakt niet uit wat het is of wat je dwarszit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wordt gepest, of je pest zelf en kan er niet mee ophouden. Andere oorzaken kunnen zijn dat je ouders zijn gescheiden, je heel bang bent voor toetsen en spreekbeurten, of dat je het moeilijk vindt om vriendjes en vriendinnetjes te vinden. Er kan je ook iets heel anders dwarszitten, waardoor je je verdrietig, bang, boos of rot voelt.

Samen proberen we erachter te komen wat er precies aan de hand is en zo leer je jezelf beter kennen. Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen of hoe je het moet oplossen. Vaak weet je, heel diep van binnen en zonder dat je dit in de gaten hebt, zelf het beste wat voor jou de juiste oplossing is om met je ‘problemen’ om te gaan. Samen gaan we op zoek naar JOUW manier.

Het doel is om jou te begeleiden bij het ontdekken van eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Deze kwaliteiten of mogelijkheden zijn dan in te zetten in die situaties die voor jou moeilijk zijn. Het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid binnen je eigen mogelijkheden en grenzen, maar vooral om het bereiken van een door jou (en je ouders) vastgesteld haalbaar doel.