Overgewicht

Als je genoeg hebt van steeds opnieuw beginnen stop dan met opgeven

Overgewicht

Als je genoeg hebt van steeds opnieuw beginnen stop dan met opgeven

Vono Methode

VONO- methode is geen dieet, het is een programma waarin je werkt naar inzicht en bewustwording.

Zolang de oorzaak van jouw overgewicht niet helder is, wordt afvallen een frustrerende en energie vretende steeds een terugkerende tijdelijke actie, met als gevolg een hoger gewicht als toen je begon. Op den duur kan dit zorgen voor negatieve lichamelijke klachten.

De meeste aandacht binnen deze methode gaat naar het benaderen van oude, soms hardnekkige patronen en/of opgedane nare (traumatische) ervaringen welke vaak de oorzaak zijn voor iemands eetgedrag.
Oude patronen doorbreken en andere keuzes kunnen maken leiden tot meer kwaliteit van leven en een natuurlijke manier in afname van overgewicht met meer kans op een blijvend resultaat.

Verschillende thema’s komen aan de orde welke aandacht verlangen en tot inzicht zullen leiden. Door op fundamenteel niveau (rationeel, emotioneel, fysiek en gedragsmatig) jezelf te leren kennen kun je een gezondere leefstijl ontwikkelen.

Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten waarvan 9 ‘s avonds in groepsverband ( niet meer dan 6 of 8 personen) en 3 individuele sessies overdag.Dit programma is tevens ook individueel te volgen. Hiervoor geldt een ander tarief wat gelijk is aan de individuele sessies.

Tijdens de bijeenkomsten wordt aan de hand van thema’s informatie verstrekt en wordt dit gecombineerd met fysieke oefeningen en oefeningen voor thuis.

Neem hier contact op voor meer informatie.

Voor wie

Als je niet meer wil diëten, geen honger wil ervaren en bewuster en gezonder met lichaam en geest wil omgaan. Wil afvallen en je zelfvertrouwen vergroten maar vooral makkelijk wil gaan bewegen.

Deze methode is bedoeld voor mensen met overgewicht tot obesitas die willen afvallen en op een andere manier gewichtsvermindering willen bereiken, met blijvend overzichtelijk resultaat.

Overgewicht in combinaties met ziektes zoals:diabetische, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, onverklaarbare aandoeningen of stress gerelateerde klachten is samenwerking en begeleiding aan de orde in overleg met eigen huisarts en/of specialist. Hierdoor is deze methode goed te volgen.

Tevens is deze methode geschikt voor mensen die bariatrische operaties hebben ondergaan. Voor mensen met een maag en/of darmoperatie is deze methode als individuele aanvulling of als vervolg (nazorg) op het traject aangeboden door de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Neem hier contact op voor meer informatie.

Wanneer

Start nieuwe leergang VONO-methode (bij voldoende aanmeldingen max 6 personen)

Nieuwe groepstijden volgen

Voor aanmelden kun je bellen 06-52643400 of mailen info@jo-coaching.nl

Intakeformulieren worden per mail toegestuurd. Houdt u rekening met een intakegesprek voorafgaande aan de leergang.

Neem hier contact op voor meer informatie.